Polední menu 17. 2.

Polévky

  • 0,4 l Rajčatová polévka s rýží 35
  • 0,4 l Kuřecí vývar s šunkovým svítkem 35

Hlavní jídlo

  • 200g Uzené kuřecí stehno, červené zelí, bramborové knedlíky 115
  • 120g Hovězí guláš, houskové knedlíky 120

Bezmasé jídlo

  • 350g Vařené těstoviny, omáčka all´ arrabbiata 95

Specialita

  • 150g Kuřecí špíz na ledovém salátu, neapolská omáčka, hranolky 130
  • 150 g Marinované trhané vepřové maso v tortille se zeleninou 135
  • 150 g Hovězí roastbeef, hranolky, pepřová studená omáčka 165

Polední menu 18. 2.

Polévky

  • 0,4 l Drštková polévka 35
  • 0,4 l Slepičí vývar s masem a kapustou 35

Hlavní jídlo

  • 120g Kuřecí prsa s omáčkou z dijonské hořčice, rýže 115
  • 120g Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík 120

Bezmasé jídlo

  • 180g Smažený květák, brambory, tatarka 95

Specialita

  • 150g Kuřecí steak saltimbocca, máslová kukuřice, vařené brambory 130
  • 150 g Vepřová krkovice, restovaná slanina, vídeňská cibulka, hranolky 135
  • 150 g Kachní prsa na medu, restované kapustičky, krokety 165

Polední menu 19. 2.

Polévky

  • 0,4 l Houbová polévka 35
  • 0,4 l Hovězí vývar 35

Hlavní jídlo

  • 120g Cmunda po kaplicku, uzená krkovice, zelí 120
  • 120g Basturma, rýže 120

Bezmasé jídlo

  • 350g Bramborové noky s čerstvým špenátem a smetanou 95

Specialita dne

  • 150g Kuřecí plátek v pivním těstíčku, vařené brambory 130
  • 150 g Vepřové kotlety zapečené se smetanou a bramborami 135
  • 150g Grilované hovězí nudličky, sušená rajčata, divoká rýže 150

Polední menu 20. 2.

Polévky

  • 0,4 l Kapustová krémová polévka 35
  • 0,4 l Kuřecí vývar, maso, parmazánové kapání 35

Hlavní jídlo

  • 350g Kuřecí rizoto, zelenina, strouhaný sýr, kyselá okurka 115
  • 160g Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka 115

Bezmasé jídlo

  • 400g Buchtičky s vanilkovým krémem 95

Specialita dne

  • 150g Katův šleh, smažené hranolky 125
  • 150g Krůtí plátek zapečený s rajčaty a mozzarellou a smažené hranolky 135
  • 150g Steak z lososa, rigatoni se smetanovou omáčkou 175

Polední menu 21. 2.

Polévka

  • 0,4 l Dýňová polévka s krutony 35
  • 0,4 l Zeleninový vývar s nudlemi 35

Hlavní jídlo

  • 120g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát 120
  • 120g Hovězí pečeně, houbová omáčka, rýže 120

Bezmasé jídlo

  • 250g Bramboráčky se zelím a restovanou cibulkou 99

Specialita

  • 400g Marinovaná vepřová žebra, křen, hořčice, chléb 135
  • 150 g Hamburger s krůtím masem, steakové hranolky 145
  • 150 g Slávky na víně, sépiové těstoviny 145

Těstovinový bar

  • Čerstvé těstoviny dle denní nabídky

Salátový bar

  • Čerstvé saláty dle denní nabídky

Dovolujeme si Vás upozornit, že ve čtvrtek 20.2.2020 se bude na jídleně v čase od 12:45hodin stravovat početná skupina osob
 

  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
Run by In Catering